Future Builders Academy


What the hack

is my Talent?
What the hack is my Talent?


Tijdens deze masterclass ontdek je jouw unieke mix van talenten en je kerntalent. Jouw kerntalent is dat wat jou uniek maakt en waarin jij je onderscheidt van anderen. Hierdoor kun je verschillende levensdoelen

voor jouw toekomst bewust creeren en realiseren.


Onze methode


Door jarenlange ervaring in het opleiden en coachen van personen en gerichte studie in persoonlijke ontwikkeling en talenten heeft Antoinette Leerdam een methodiek ontwikkeld “Talentenpowermap” voor het opsporen en uitvragen van talenten.


De Talenten Power Map methodiek is gebaseerd op het gegeven dat in ieder persoon, dus ook in jou, een krachtig kerntalent en talentenmix aan het werk is. Voor het bereiken van jouw gelukkige en succesvolle toekomst is het een voorwaarde om jouw unieke kerntalent en jouw ondersteunede talentmix te (her)kennen omdat deze de basis vormt van wie jij in essentie bent.


Als je je niet bewust bent van de combinatie van jouw kerntalent en de ondersteunende talentmix die in jou werkzaam is en je deze niet bewust managet, gaan je talenten of de vervormingen (valkuilen) vaak met je aan de haal. Voor de buitenwereld zijn dan vooral de vervormingen van je talenten zichtbaar en daar krijg je vervelende feedback op, wat weer kan leiden tot een vervelend gevoel over jezelf en daarmee tot stressgevoelens.
Wanneer je je unieke kerntalent en ondersteunden talentenmix WEL bewust inzet en managet, dan:

  • weet je waarin jij je onderscheidt ten opzichte anderen, dus waarin je uniek bent;
  • weet je hoe je jouw korte en lange termijn levensdoelen op een ontspannen en effectieve kunt bereiken;
  • weet je beter welke keuze je moeten maken in je dagelijks leven om (meer) innerlijke rust te ervaren;
  • weet je hoe jij het verschil kunt maken en een bijdrage kunt leveren aan de (maatschappelijke) thema’s die je belangrijk vindt en waarvoor je je wil gaan inzetten (je purpose)
  • weet je hoe talenten je helpen om met tegenslagen om te kunnen gaan en te zoeken naar oplossingen om sterker uit een tegenslag te komen. Dit kan weer leiden minder stressgevoelens.


De Talenten Power Map vormt de basis voor al onze masterclasses, vandaar dat we je adviseren om de Masterclass: What the hack is my talent? als eerste te volgen.

"De Talenten Power Map methodiek is

gebaseerd op het gegeven dat in ieder persoon, dus ook in jou, een krachtig kerntalent en talentenmix aan het werk is."

Talentenpowermap


Tijdens de masterclass 'What the Hack is my Talent' ontdek je jouw talenten en leer je hoe je deze kan inzetten. Om je een idee te geven hoe zo'n Talentenpowermap eruitziet, vind je hieronder de casus van Casper:


Casper

Casper is 22 jaar en tweedejaarsstudent HBO Commerciële Economie. Hij heeft het gevoel dat hij niet helemaal op zijn plek zit bij zijn studie, maar durft niet de knoop door te hakken omdat hij geen idee heeft wat hij precies wil en waar hij goed in is. Daarom besluit hij naar een coach te gaan die hem kan helpen met het vinden van zijn talenten en hoe hij deze in kan zetten. Zie zijn 'Talentenpowermap' hiernaast.

 

Hoe Caspers leven eruitziet na het ontdekken van zijn Kerntalent en Talentenmix?

Casper is tot de conclusie gekomen dat zijn huidige studie niet bij hem past en is ermee gestopt. Omdat hij heeft ontdekt wat hem wel gelukkig maakt en waar hij goed in is, is hij overgestapt naar de Hogere Hotelschool. Deze opleiding heeft hij inmiddels met plezier afgerond.


Zijn droom is om een Boutique Hotel op te zetten.A ls je zijn Talentenpowermap bestudeert, ontdek je dat hij in zijn Talentenmix alle ingrediënten heeft zitten om zijn droom te kunnen realiseren. Soms heb je net dat duwtje in je rug nodig om je dromen te verwezenlijken.


Inzicht hebben in waar jij uniek in bent stelt je in staat je doelen makkelijker te halen door bewust de hulp van je talenten in te zetten.  En hoe je dat precies doet, leer je tijdens deze masterclass. Wil jij ook een knoop doorhakken of ben je benieuwd wat jouw talenten zijn binnen je huidige studie/vakgebied? Twijfel niet

en meld je aan voor onze masterclass What the Hack is my Talent?