Future Builders Academy

Wie zijn wij?


Wij, Antoinette en Annet, werken al vele jaren als trainers en coaches met jonge mensen.

Door ons werk spraken en begeleiden we honderden jongvolwassenen en dat heeft ons veel ervaring, mensenkennis en

vakkundigheid opgeleverd. Die vormen nu de basis voor Future Builders Academy. Een van onze levensdoelen is dat we

jonge mensen, zoals jij, willen ondersteunen en richting willen geven in hun persoonlijke zoektocht naar een gelukkige en

succesvolle toekomst. Dit doen wij vanuit een open houding en met veel persoonlijke aandacht. Annet Faber

Trainer & Coach

LEREN EN GROEIEN IS LEUK! Dit is wat ik wil bijbrengen aan jonge mensen. Als docent/trainer/coach en oprichter van de Future Builders Academy heb ik een passie voor het begeleiden van jongvolwassenen in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling zodat ze voor zichzelf een gelukkige toekomst kunnen opbouwen. Dit doe ik op een toegankelijke en nuchtere manier met humor en met oprechte betrokkenheid.


Antoinette Leerdam

Coach & Opleider

Voluit heet ik Antoinette Henriette Leerdam, geboren op 18 april 1959 op Curaçao. Ik ben de dochter van een Surinaamse vader en een moeder geboren op St-Kitts. In augustus 1977 ben ik naar Nederland verhuisd om hier aan de Nieuwe Lerarenopleiding economische vakken en recht te studeren.

 

Op 10-jarige leeftijd had ik mezelf beloofd leraar te worden en goed te zorgen voor alle kinderen in mijn klas. De aanleiding hiervoor was mijn verdriet over de scheiding van mijn ouders. Mijn leraren hadden nooit aan mij gevraagd hoe met mij ging in die periode en dat vond ik raar. Ik wilde als persoon en als leraar bijdragen in het levensgeluk van anderen.

 

Tijdens mijn werk als docent en coach in het middelbaar en hoger beroepsonderwijs is mijn interesse in hoe mensen zich ontwikkelen verder gegroeid. Daardoor ben ik op zoek gegaan naar antwoorden op vele vragen die ik had over positieve persoonlijke ontwikkeling en groei. Daaruit is voortgekomen dat het mijn persoonlijke missie is om mensen te coachen in het mentaal sterk worden, zodat ze ook in tijden van tegenslag overeind blijven. Tijdens het coachen maak ik daarom gebruik van de ‘talentenblauwdruk’ van de personen die ik coach. Want alles over jezelf weet je eigenlijk al. Soms is het diep weggezakt en heb je iemand nodig die samen met jou, dat wat je allang weet, weer naar boven te krijgen. Want mijn coachees mij keer op keer teruggeven is dat zij door de coaching veel meer zelfvertrouwen hebben gekregen en belangrijke veranderingen in hun leven en persoonlijke relaties hebben doorgevoerd.

 

Ik leef mijn gelukkige leven en via de masterclasses van de Future Builders Academy help ik je samen met Annet Faber jouw gelukkige toekomst te creëren en bouwen.


www.antoinetteleerdam.nl