Future Builders Academy


Ben jij ook nieuwsgierig
naar jouw toekomst?


Bouw samen met de Future Builders Academy aan
een gelukkig en  succesvol leven

Jouw verhaal


Wie ben ik nou eigenlijk? Wat maakt mij uniek? Hoe onderscheid ik mij? Wat wil ik met mijn leven? Hoe bereik ik mijn levensdoelen? Hoe ziet mijn toekomst eruit? Hoe ga ik om met prestatiedruk en stress? Hoe voorkom ik een burn-out? Hoe maak ik de juiste keuzes voor de korte en lange termijn?

 

Zijn dit vragen die jij ook herkent? Veel jonge mensen met wie wij werken, stellen zichzelf deze vragen. Het zijn geen makkelijke vragen, het kan spannend en misschien zelfs wel eng of confronterend zijn om daarover na te denken en om te voelen hoe dat zit bij jou.

 

De masterclasses van de Future Builders Academy helpen je hierbij!

"Want dan

kunnen we samen

echt jouw toekomst

hacken"

Jouw verhaal

HACK je toekomst

Na onze masterclasses weet je beter wie je bent, wat je kunt en wat je wil! Je hebt meer zelfvertrouwen, kunt bewuster keuzes maken vanuit je passies en (kern)talenten en hebt meer grip op de besteding van je tijd. Dit leidt tot meer rust, minder stress en meer ontspanning.

 

Voordat je je aanmeldt voor een van onze masterclass willen we je graag laten weten dat je bij ons vrijuit kunt praten. Je vindt bij Future Builders Academy een veilige omgeving om jouw vragen te onderzoeken: we zijn open, zonder oordeel, makkelijk om mee te praten en stiekem is het vaak ook nog gezellig.

 

Van jou vraagt dit om oprecht de commitment aan te gaan om open te kijken naar jezelf, naar je wensen, dromen en verlangens, want dán kunnen we samen echt jouw toekomst ‘hacken’.

What the hack is

my Talent?

In deze masterclass ontdek je jouw unieke mix van talenten en je kerntalent. Jouw kerntalent is dat wat jou uniek maakt en waarin jij je onderscheidt van anderen.


How the hack do I

shape my future?

In deze masterclass leer je bewuster keuzes te maken om in overzichtelijke stappen aan je korte en lange levensdoelen te werken, zodat je ontspannen bouwt aan je toekomst.

"Het heeft mijn mindset veranderd"


Het gesprek met Antoinette heeft mij niet alleen geholpen om mijn talenten te ontdekken, maar ook wie ik ben als mens en wat mijn doel in het leven is. Het heeft mijn mindset veranderd en daar ben ik Antoinette zeer dankbaar voor.


- Rodneelys